Izbeljivanje zuba

NAŠE USLUGE

IZBELJIVANJE ZUBA

 

PROFESIONALNO IZBELJIVANJE ZUBA ODNOSNO ORDINACIJSKO BELJENJE ZUBA

Profesionalno izbeljivanje zuba je brz, efikasan i jednostavan način da vas osmeh postane blistav, bez ikakvih oštećenja.

Ordinacijsko beljenje zuba postiže vidljiv efekat, za kratko vreme – za 3-4 nijanse belji zubi. Realnost je da trajanje postignute boje, ipak, u mnogome zavisi od vaše higijene, kao i od vaših navika. Od konzumiranja cigareta, pojedinih namirnica i začina, kao i prebojenih pića kao što su kafa, čajevi, crno vino, gazirana pića itd.

Ordinacijsko beljenje zuba koristi koncetrisaniji gel u odnosu na gelove dostupne za kućnu upotrebnu. U pitanju je 38% karbamid peroksid, a pre same procedure je obavezna zaštita gingive.

Postoji kućno i ordinacijsko beljenje, kao i pojedinačno beljenje avitalnih zuba, i zuba kojima je izvađen živac.

KUĆNO I ORDINACIJSKO BELJENJE

Razlikuju se po:

– koncentraciji gelova koji se koriste u svrhu beljenja

– dužini trajanja procesa beljenja

– ordinacijsko beljenje je pod kontrolom stomatologa.

KUĆNO BELJENJE podrazumeva uzimanje otiska gornje i donje vilice u prvoj poseti, dok se u narednoj poseti dobija individualna folija- tray, u koju se stavljaju gelovi nižih koncentaracija-10,16,22 % karbamid peroksida, i nosi se noću, uglavnom 7 do 10 dana.

IZBELJIVANJE ZUBA U ORDINACIJI – BENEFITI

1. Temeljno izbeljivanje zuba

Stomatolog vidi VAŠE zube. Specijalizovan je da tačno zna šta treba uraditi da bi se postigli najbolji rezultati.

2. Pouzdani tretmani

Kada u prodavnicama kupite komplet za izbeljivanje zuba, nikada ne znate šta zaista kupujete i da li je proizvod dobar za vaše zube ili ne. Srećom, izbeljivanje zuba u stomatološkoj ordinaciji je sigurno, a vaši zubi su stručnim rukama. Zato bi trebalo da izbelite zube u ordinaciji UpDent.

3. Bolje samopouzdanje

Novi osmeh može učiniti da izgledate mlađe. Može čak smanjiti primetnost bora na licu.

Zubi su među prvim stvarima koje ljudi uoče kada vas pogledaju. Stoga, kada izbelite zube, ne samo da transformišete svoje samopouzdanje, već poboljšavate celokupan izgled i prvi utisak koji ostavljate na druge!

4. Brži rezultati

Za razliku od kućnih tretmana za beljenje, profesionalno beljenje zuba može vam promeniti ceo osmeh u roku od nekoliko minuta. Ne morate da čekate nedeljama da biste videli promenu izgleda zuba, što je sjajno! Proizvodi kupljeni u prodavnici mogu biti jeftiniji, ali dobijate ono što plaćate, a često ne i ono što je na njima napisano/reklamirano.

5. Izbeljivanje mrtvih, odnosno tretiranih zuba

Tretirani odnosno avitalni zubi su oni zubi kojima je izvađen živac. Oni vremenom mogu da potamne, što postaja vidljivi i primetno pri smehu ili govoru. Tada se odlučujemo na izbeljivanje samo tog zuba. Proces izbeljivanja avitalnog zuba započinje rentgenskim snimkom, da bismo utvrdili da je zub uspešno izlečen. Nakon toga se uklanja stari kompozitni ispun i u unutrašnjost zuba se stavlja vatica sa gelom. Vatica sa izbeljivačem se menja uglavnom na 5 dana, sve do postizanja željene boje zuba.

Plombe, krunice, fasete se ne mogu izbeljivati.

Kontaktirajte nas i oslobodite svoj novi, blistavi osmeh!

  zakažite pregled


  PROMOCIJA

   Newsletter

   NOVOSTI I AKCIJE IZ NAŠE ORDINACIJE

   Blog

   hollywood smile beograd rekonstrukcija osmeha

   05.12.2022

   HOLLYWOOD SMILE BEOGRAD

   HOLLYWOOD SMILE BEOGRAD Holivudski osmeh ili Hollywood smile, sinonim je za savršene, biserno bele osmehe koje viđamo po reklamama, časopisima i na televiziji. Kada ugledate takav osmeh ne treba vam mnogo vremena da shvatite da je taj blistavi set zuba javna tajna neodoljivog osmeha od koga se teško odvaja pogled.. ZAŠTO SVI ŽELE HOLLYWOOD SMILE?……

   detaljnije
   zdravlje zuba u doba korone stomatologija

   05.12.2022

   STOMATOLOGIJA U DOBA KORONE

   STOMATOLOGIJA U DOBA KORONE Protekla godina je nažalost protekla u borbi protiv korone. Svima nam je bilo izuzetno izazovno da se uhvatimo u koštac sa svim problemima koje je Covid-19 doneo. Kako i dalje moramo živeti sa ovim virusom, nije na odmet osvrnuti se na potencijalnu povezanost stomatoloških problema i korone. STOMATOLOGIJA U DOBA KORONE……

   detaljnije
   gummy smile korekcija desni beograd

   05.12.2022

   GUMMY SMILE – DESNI ZUBA

   GUMMY SMILE ILI PROBLEM SPUŠTENIH DESNI Prva stvar koju primetite na nekome je OSMEH. Savršen osmeh ne čine samo zubi, već i desni. Tako je harmoničan odnos desni i zuba taj koji čini savršenu liniju osmeha. Da li ste nekad pomislili kako imate male zube? Da li vam se čini da su vam desni prevelike?……

   detaljnije

   05.12.2022

   IMPLANTI ZUBA

   IMPLANTI ZUBA Kada govorimo o nadoknadjivanju zuba koji nedostaju, postoji nekoliko stomatoloških rešenja kojima možemo prevazići o…

   detaljnije