Dentalni turizam Beograd

NAŠE USLUGE

DENTALNI TURIZAM BEOGRAD

 

 

Dentalni turizam, Beograd – all in one usluge Stomatološke ordinacije UpDent, uključuju:

Stomatološke usluge na najvišem nivou – gde je kvalitet iznad kvantiteta, a klijent ima povlašćen, individualan tretman i najbolju negu uz naš stalni nadzor.

Prevoz od i do aerodroma.

Besplatan smeštaj u centru Beogradu.

Lokalni broj telefona pomoću koga ste u kontaktu sa našim najboljim timom stomatologa.

Dentalni turizam u Beogradu vam omogućava da upoznate sve čari naše prestonice. Možete uživati u muzejima, restoranima, noćnom životu našeg grada i vratiti se sa osmehom kakav ste oduvek želeli.

UpDent stomatološka ordinacija je ponosna na veliki broj klijenata iz zemlje i iz inostranstva, čije zadovoljstvo našim uslugama i profesionalnim pristupom doprinosi širenju našeg posla.

DENTALNI TURIZAM U BEOGRADU – 5 BENEFITA

POVOLJNE CENE

Putovanje i boravak u Beogradu radi naprednog ili komplikovanog stomatološkog lečenja mogu biti mnogo jeftiniji od posete vašoj lokalnoj stomatološkoj ordinaciji. Beograd je odavno jedna od najpopularnijih destinacija za dentalni turizam. A ukoliko nikada ranije niste razmišljali o tome, evo još nekoliko razloga zbog kojih bi dentalni turizam u Beogradu mogao biti i dobar za vaš osmeh.

VISOK KVALITET NEGE

Ukoliko plaćate manje za lečenje, to ne znači da će kvalitet vaše stomatološke nege biti manje kvalitetan. Naročito u Beogradu. Uštede koje možete ostvariti rezultat su različitog kursa i snage lokalne valute – dinara, u poređenju sa drugim, stranim valutama. U isto vreme, stomatolozi UpDent ordinacije imaju visok stepen znanja, iskustva i prakse u najsavremenijim stomatološkim praksama.

ŠANSA ZA ODMOR

Niko ne želi da provede sate u avionu ili putu samo da bi posetio zubara. Međutim, putovanje u drugu zemlju radi zubarske nege takođe vam pruža odličnu šansu za odmor. Razmislite o kombinovanju putovanja, sa nekoliko dana istraživanja grada u kome se lečite. Bilo da samo odmarate ili upoznajete novi grad (uz malo avanturističkog duha), dentalni turizam u Beogradu vam može pomoći da se oslobodite nelagodnosti koju osećate nakon što posetite zubara.

VI STE U CENTRU PAŽNJE

Sve stomatološke usluge UpDent ordinacije usredsređene su na vaše potrebe i zahteve. Povlastice koje nudi dentalni turizam u stomatološkoj ordinaciji UpDent uključuje i besplatne konsultacije, zagarantovane sastanke i skraćeno vreme čekanja na termin.

DENTALNI TURIZAM – ZAKAZIVANJE

Uputno je da imate urađen ortopan – snimak svih zuba gornje i donje vilice. Ako ste pre toga bili kod vašeg stomatologa, on vas može savetovati o eventualnoj terapiji, pa prilikom zakazivanja svoje posete, sve relevantne informacije prosledite našem stručnom timu.

Nakon što primimo vaš mail sa snimcima, UpDent stomatološka ordinacija će vam ubrzo odgovoriti na sva potrebna pitanja. Dobićete preliminarni plan i trajanje lečenja, kao i okvirnu cenu usluge.

Prepustite se našim veštim rukama, tu smo da vam damo još jedan razlog za osmeh.

Kontaktirajte nas već danas!

  zakažite pregled


  PROMOCIJA

   Newsletter

   NOVOSTI I AKCIJE IZ NAŠE ORDINACIJE

   Blog

   hollywood smile beograd rekonstrukcija osmeha

   26.09.2022

   HOLLYWOOD SMILE BEOGRAD

   HOLLYWOOD SMILE BEOGRAD Holivudski osmeh ili Hollywood smile, sinonim je za savršene, biserno bele osmehe koje viđamo po reklamama, časopisima i na televiziji. Kada ugledate takav osmeh ne treba vam mnogo vremena da shvatite da je taj blistavi set zuba javna tajna neodoljivog osmeha od koga se teško odvaja pogled.. ZAŠTO SVI ŽELE HOLLYWOOD SMILE?……

   detaljnije
   zdravlje zuba u doba korone stomatologija

   26.09.2022

   STOMATOLOGIJA U DOBA KORONE

   STOMATOLOGIJA U DOBA KORONE Protekla godina je nažalost protekla u borbi protiv korone. Svima nam je bilo izuzetno izazovno da se uhvatimo u koštac sa svim problemima koje je Covid-19 doneo. Kako i dalje moramo živeti sa ovim virusom, nije na odmet osvrnuti se na potencijalnu povezanost stomatoloških problema i korone. STOMATOLOGIJA U DOBA KORONE……

   detaljnije
   gummy smile korekcija desni beograd

   26.09.2022

   GUMMY SMILE – DESNI ZUBA

   GUMMY SMILE ILI PROBLEM SPUŠTENIH DESNI Prva stvar koju primetite na nekome je OSMEH. Savršen osmeh ne čine samo zubi, već i desni. Tako je harmoničan odnos desni i zuba taj koji čini savršenu liniju osmeha. Da li ste nekad pomislili kako imate male zube? Da li vam se čini da su vam desni prevelike?……

   detaljnije

   26.09.2022

   IMPLANTI ZUBA

   IMPLANTI ZUBA Kada govorimo o nadoknadjivanju zuba koji nedostaju, postoji nekoliko stomatoloških rešenja kojima možemo prevazići o…

   detaljnije