O Nama

NAŠE USLUGE

Stomatološka ordinacija UpDent

Tanja Katanić – doktor stomatologije

Rođena Beograđanka, koja je oduvek i samo želela da bude stomatolog. Posle završene srednje Zubotehničke škole upisuje Stomatološki fakultet u Beogradu. Ispunjenje svih profesionalnih stremljenja počinje nakon sticanja diplome doktora stomatologije, nakon čega stažira na VMA. Kasnije, radom u ordinaciji Profidental, sarađuje sa najviđenijim stručnjacima na polju protetike i endodoncije. U ranim danima karijere razvija ljubav prema protetici, koja joj je i danas omiljena grana stomatologije.

Novu etapu u profesionalnom razvoju započinje otvaranjem sopstvene prakse – stomatološke ordinacije UpDent. Vremenom, uz poverenje brojnih pacijenata i ordinacija je rasla. Tako je i je stvoren mali, ali odabrani tim profesionalaca. Sasvim je izvesno da uspeh ne bi bio moguć bez neizmerne sreće u privatnom životu. Dragomir i Tanja Katanić su zajedno skoro dvadeset godina. Danas, kao dobro uigran tim koračaju ka još većim profesionalnim uspesima. Roditelji su dva nestašna dečaka.

Marija Živković – doktor stomatologije

Završila Zubotehničku školu posle koje upisuje Stomatološki fakultet gde, nakon studija, i stažira. Poreklom iz porodice zubara, čini se da je stomatologija kao zanimanje unapred izabrala Mariju. Radila je u više renomiranih ordinacija, a u stomatološkoj ordinaciji UpDent dobija priliku da se bavi savremenom stomatologijom na najvišem nivou. Sve oblasti stomatologije Mariji su podjednako bitne i izazovne. Svaki novi pacijent je prilika da pokaže svoje znanje i veštinu. Poslu ne bi mogla da bude potpuno posvećena da nema bezuslovnu podršku svoje porodice.

Uroš Jovanović – zubni tehničar

Nakon završene srednje Zubotehničke škole, stiče diplomu Višeg zubnog tehničara. Stažira na VMA, sarađujući sa najvećim stručnjacima iz ove oblasti. Nakon završenog staža i položenog državnog ispita, usavršava se u nekoliko privatnih laboratorija naših najboljih zubnih tehničara. Profesionalni san ostvaruje otvaranjem sopstvene zubotehničke laboratorije Crown Factory. U saradnji sa UpDent stomatološkom ordinacijom uspešno realizuje, oblikuje i ulepšava osmehe brojnih zadovoljnih pacijenata. Zajedno, težnjom ka inovacijama i izazovima polako, ali sigurno, ovaj tim postavlja nove granice u svetu estetske stomatologije i zubne tehnike.

nas tim stomatološka ordinacija updent beograd

Dragana Kisin – stomatološka sestra

Novosađanka koju je želja za učenjem dovela u Beograd, gde završava Zubotehničku školu i stiče dugo željeno zvanje stomatološke sestre. Nakon obavljenog staža i položenog državnog ispita počinje da radi kao stomatološka sestra. Bogato iskustvo u struci je uskoro dovodi u kontakt sa stomatološkim dream team-om. Od tada je stomatološka ordinacija UpDent bogatija za još jednog dragocenog člana tima. Dragana je uvek tu za svoje pacijente i predstavlja nezamenljivu podršku svojim saradnicima.

Dragomir Katanić – general manager

Profesionalni sportista – odbojkaš, sa impresivnom karijerom u ekonomiji. Završio Ekonomski fakultet u Americi, smer – finansije. Nakon studija se vraća u Srbiju, zapošljava u struci i narednih dvanaest godina stiče iskustvo u biznisu. Godine iskustva, inspiracija i preduzetnički duh danas su uspešno pretočeni u privatni biznis – Stomatološku ordinaciju UpDent. U ordinaciji je Dragomir je nezamenljiv u svom poslu. Pored poslovnosti, profesionalnost i saradnja sa klijentima koji dolaze iz inostranstva čine ga stubom ordinacije. Zahvaljujući njemu, naš tim lekara ima zadovoljstvo da se u potpunosti bavi samo stomatologijom i osmesima – na najbolji mogući način.

    zakažite pregled


    PROMOCIJA

      Newsletter

      NOVOSTI I AKCIJE IZ NAŠE ORDINACIJE