Blog

NAŠE USLUGE

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA UPDENT

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA UPDENT

 

Dobrodošli u ordinaciju UpDent, oazu zdravih zuba i lepih osmeha!

Stomatološka ordinacija UpDent opremljena je prema najvišim standardima. U svakodnevnom radu koristimo samo najkvalitetnije materijale. Vršimo sve vrste intervencija – od estetskih, do kompleksnih stomatoloških procedura.

Temelj našeg uspeha i osnovni princip poslovanja je da: naši klijenti nisu samo broj. Vaše poverenje i želje, i iznad svega zdravlje vaših zuba, su nam na prvom mestu.

KO SMO MI?

UpDent ordinacija nije velika ordinacija. Ipak, smatramo da je to naša prednost. To znači da imamo strpljenje i više vremena za Vas. Mi smo mladi tim, veoma uspešnih lekara koji je duboko posvećen svom pozivu. Mi smo zubari koji Vas uvek iskreno savetuju i zajedno sa Vama nalaze pravo rešenje. Ponosni smo na činjenicu da smo u toku sa najnovijim dostignućima iz sveta stomatologije i da konstantnim usavršavanjem i saradnjom sa najboljim stručnjacima težimo da budemo još bolji.

Stomatološka ordinacija UpDent funkcioniše kao vrhunski koordinisan i vešt tim, spreman da Vam uvek izađe u susret i reaguje u hitnim situacijama.

Deca nas vole, roditelji nam veruju!
 

POTREBAN VAM JE STOMATOLOG U BEOGRADU?

UpDent stomatološka ordinacija je mesto gde počinje osmeh, a završava se strah. Insistiramo na individualnom pristupu svakom pacijentu. Razumemo sve moguće neprijatnosti odlaska kod zubara. I sami smo iskusili strah od zubarskog pregleda, a naročito onog koji je dugo odlagan. Poznata nam je rečenica: Šta će sad da mi nađu? Upravo su ovakva iskustva bila motiv za okupljanje našeg tima. Ona su naša inspiracija da u ordinaciji pružimo najkvalitetniju uslugu kojom postižemo najbolje funkcionalne i estetske rezultate uz besprekornu negu zdravlja zuba. Trudimo se da udovoljimo svakom klijentu i da za sobom ostavimo samo osmeh i iskustvo bez traume. Tako da sledeća kontrola kod zubara, bude zaista samo to.

 

ZUBAR U BEOGRADU - ISKUSTVA IZ ORDINACIJE

Nakon dugogodišnjeg iskustva ponosni smo na veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji su u isto vreme naša porodica, prijatelji i naša najbolja preporuka. Ipak, uvek se trudimo da očuvamo ugled i poverenje naših pacijenata. U stomatološkoj ordinaciji UpDent, bićete dočekani sa pažnjom i osmehom. U udobnom i prijatnom ambijentu naše ordinacije osetićete da ste u sigurnim rukama. Pre bilo kakve intervencije ili zahvata, možete porazgovarati sa našim lekarima. Bićete upućeni u sve korake i/ili opcije lečenja i nege Vaših zuba. Zahvaljujući ovome, naša stomatološka ordinacija u Beogradu nije kuća samo Beograđana već i brojnih stranih gostiju i turista.

 

STOMATOLOŠKE USLUGE

Implantati

Implant zuba predstavlja adekvatnu zamenu za koren zuba u kosti. Zahvaljujući ugradnji implantata i njegovom pričvršćenju za okolno tkivo tj. kost moguće je nadoknaditi zub ili pak grupu zuba.

UpDent stomatološka ordinacija sa dugogodišnjim iskustvom rada sa implantatima Vam nudi raznovrsna protetska rešenja. Ona mogu biti fiksna ili mobilna - matalokeramicke krune, bezmetalne krune, mostovi, proteze na implantima, kao i all on four i all on six radovi.

Protetika

Značajan gubitak tkiva pojedinih zuba ili nedostatak zuba, zahteva rekonstrukciju. Čak i za iskusnog stomatologa, svaka protetska rekonstrukcija je novi izazov. U današnje vreme svi zahtevi, kako funkcionalni tako i estetski, moraju biti zadovoljeni. Krajnji rezultat je, naravno, savršen osmeh.

Ortodoncija

Se bavi dijagnostikom i ispravljanjem nepravilnosti u položaju zuba i okolnih struktura. Ne postoje starosne restrikcije za ortodontsko lečenje, međutim ortodontska terapija za odrasle traje duže nego što je to slučaj sa decom. UpDent stomatološka ordinacija posebnu pažnju posvećuje deci i dečjim zubima. Idealno doba za ortodontsko lečenje dece je između 8. i 15. godine jer postoji više terapijskih opcija za decu u adolescenciji nego za pacijente koji su završili svoj rast. Pored lepog osmeha, ortodontski tretman može doprineti skladnom izgledu profila. Omogućuje pravilno žavakanje, poboljšanje govora i bolju oralnu higijenu. Na duže staze može smanjiti mogućnost razvoja karijesa i paradontalnih bolesti. Dečiji zubar je za nas posebna titula, a ovom plemenitom zvanju prilazimo kao lekari i edukatori – jer briga o zubima počinje od mlečnih zuba, i ranih navika oralne higijene.

Paradontologija

Grana stomatologije koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti potpornog aparata zuba i desni (gingive). U savremenom svetu, paradontalne bolesti su vodeći uzrok gubitka zuba kod odraslih. Glavni uzrok ovog oboljenja zuba su bakterije koje se nalaze u zubnom plaku. Ukoliko se u potpunosti ne ukloni, nagomilani zubni plak vremenom se transformiše u zubni kamenac. Pojava zubnog plaka i kasnije kamenca, uzrokovana je neadekvatnom higijenom usta i zuba. Neki od znakova upozorenja su natečene, crvene desni, desni koje krvare, loš zadah rasklaćeni zubi i, na kraju, gubitak zuba.

Treba napomenuti da nije samo loša oralna higijena ta koja je uzročnik parodontopatije. Genetska predispozicija igra značajnu ulogu u nastanku ovog oboljenja. Paradontopatija je povezana i sa lošim navikama kao što je pušenje. Ponekad je uzrokovana lošim protetskim radom, sistemskim bolestima, upotrebom nekih lekova i drugo. Ukoliko se ne leče na vreme, ovi simptomi mogu dovesti i do gubitka zuba.

 

Konzervativna stomatologija

Zasniva se na dijagnozi, prevenciji i lečenju karijesa. Krajnji cilj konzervativne stomatologije su zdravi, lepi i funkcionalni zubi. Karijes izazivaju bakterije koje se nalaze u već pomenutom zubnom plaku, u kome se nalaze i hrana i pljuvačka. Kada zubni plak zaostane na zubima, bakterije iz plaka pretvaraju šećer iz hrane u kiseline koje rastvaraju minerale gleđi, primarnu zaštitu zuba, i tako se stvaraju šupljine. Prilikom lečenja zuba, najbitnije je da se karijes u potpunosti ukloni, da bi se sprečilo dalje propadanje zuba. Karijes može biti površinski, kada se sanira samo ispunom, tj. plombom. Ipak, kada je karijes odn. kvar zuba, dubok, tada je zahvaćena i pulpa, živac zuba. Tada je potrebno endodontski pripremiti zub – očistiti kanale korena zuba, napuniti ih, i tek nakon toga staviti plombu.

 

Kozmetička stomatologija

Kozmetička stomatologija barata nizom različitih stomatoloških tretmana čiji je cilj da poboljšaju izgled zuba, desni, a samim tim i osmeh u celini. Imate žute, nagnute, oštećene ili nepravilne zube? Oni zaista mogu postati sjajni, dobro formirani, pravilni ili savršeno beli, zahvaljujući modernim metodama koje nudi estetska stomatologija. Ukoliko smatrate da Vam je potrebna korekcija ove vrste, kontaktirajte nas! Uverićemo Vas u vrhunske rezultate i sjajna iskustva i primere iz naše ordinacije. Neka Vas za prvi poziv UpDent stomatološkoj ordinaciji motiviše činjenica da su ove intervencije moguće bez većih nelagodnosti i bola, i da zato zaista nemate razlog za odlaganje.

 

Zašto da izaberete baš nas?

Ovo su samo neke od usluga koje stomatološka ordinacija UpDent nudi. Više o našim uslugama i primere iz prakse možete videti na našem sajtu – u galeriji, ili na društvenim mrežama.

Uz potpunu privatnost, počevši od prijema, precizne dijagnoze i pažljivog planiranja i sprovođenja terapije – Vi ste na prvom mestu.

Stomatološka ordinacija UpDent, mesto gde je Vaš osmeh - naš ponos

zakažite pregled

PROMOCIJA

Newsletter

NOVOSTI I AKCIJE IZ NAŠE ORDINACIJE

Blog

IMPLANTI ZUBA

30.09.2020

IMPLANTI ZUBA

IMPLANTI ZUBA Kada govorimo o nadoknadjivanju zuba koji nedostaju, postoji nekoliko stomatoloških rešenja kojima možemo prevazići o...

detaljnije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA UPDENT

12.06.2020

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA UPDENT

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA UPDENT Dobrodošli u ordinaciju UpDent, oazu zdravih zuba i lepih osmeha!Stomatološka ordinacija UpDe...

detaljnije
DESNI ZUBA - GUMMY SMILE

16.04.2020

DESNI ZUBA - GUMMY SMILE

DESNI ZUBA ili GUMMY SMILE Osmeh je jedina kriva koja može ispraviti mnoge stvari.– Duško Radović Da li ste nekad pomislili kak...

detaljnije
Top